3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 1 oktober 2022 18:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Greatest Beer Run Ever (2022)
Regie: Peter Farrelly | Cast: Zac Efron, Russell Crowe, Bill Murray, e.a. | Te zien op: Apple TV+
Chickie wil iets doen voor zijn vrienden die vechten als soldaten in Vietnam en besluit een wilde actie te ondernemen: hij wil bier vanuit Amerika aan zijn maten aan het front leveren. Wat begint als een welbedoeld avontuur, verandert al snel zijn gehele leven en perspectief.

Hocus Pocus 2 (2022)
Regie: Anne Fletcher | Cast: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, e.a. | Te zien op: Disney+
Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de Sanderson-zussen, drie gemene heksen uit de zeventiende eeuw, liet herrijzen. Nu keren ze terug en zijn ze opnieuw uit op wraak. Aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de heksen een nieuwe ravage aanrichten in Salem.

The Man from Toronto (2022)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, e.a. | Te zien op: Netflix
Teddy Jackson, een stuntelige verkoper, dreigt binnenkort op straat te komen staan. Wanneer zijn identiteit per ongeluk wordt verwisseld met die van iemand anders, wordt Jackson gedwongen om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, die bekend staat als 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven. De twee gaan samen op een levensgevaarlijke missie.Lees ook direct:NieuwsFilm