Knapste man ter wereld? George Clooney 'trollt' compliment Brad Pitt

Grapjes ten koste van elkaar

Brad Pitt van de film Bullet Train geldt al jaren als één van de knapste mannen ter wereld. Laatst werd Brad Pitt gevraagd, wie hij nu eigenlijk zelf een knapperd vindt. Hij noemde Paul Newman en George Clooney. Dat compliment werd niet echt als compliment gegeven, want Brad en George maken vaak grapjes ten koste van elkaar. Het filmpje staat bij Vogue op Instagram en hieronder.



Compliment
Van de week vroeg Stephen Colbert daarom aan de acteur uit Ticket to paradise wat hij nu eigenlijk van die nominatie vindt. George Clooney reageert vol humor met: "Ik wil in de eerste plaats zeggen dat pretty boy Pitt zelf een f****r is, want dat zei hij in de eerste plaats van mij. In de tweede plaats wil ik zeggen, dat dat klopt. Want ja, ik vind ook dat ik de knapste man ben."

"Maar om eerlijk te zijn, denk ik dat Brad vond dat hijzelf de knapste was. En dat iemand zei dat het niet netjes was om dat in een filmpje te zeggen. En of hij toch liever een ander filmpje wilde maken. Maar hij is een goede vriend van mij. En wij doen eerdaags weer een film samen."

Bioscoop
Voor deze film hebben beiden een lager inkomen afgesproken, zodat de film toch in de bioscoop vertoond kan worden. En dat heeft een simpele reden, vertelt George Clooney: "In de bios heb je met een groep mensen een andere ervaring dan thuis voor een scherm. Sommige films zoals een thriller of een comedy kun je beter in de bioscoop zien."

George Clooney heeft Paul Newman overigens verschillende keren ontmoet en vindt hem een prettige man. "Paul zit vol grapjes die goed vallen. Zo stuurde hij mij een foto van zijn auto die hij stuk had gereden. Over de zijkant van zijn verkreukelde auto had hij een filmposter van mij geplakt."

Het interview in The Stephen Colbert Show staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair