Ervaren 'Batman'-acteur Christian Bale faalt bij zijn nieuwste film

En hij dacht zijn kinderen te kunnen imponeren.

Vera 2 oktober 2022 18:52 in Celebrity
Christian Bale is misschien wel de leukste acterende vader ooit. Zo vertelde hij al eerder dat hij zijn rol in Thor Love and Thunder accepteerde om indruk te maken op zijn kinderen. Zij zitten namelijk in hun superhelden-fase.

Met zijn nieuwe film Amsterdam dacht hij opnieuw zijn kinderen te kunnen imponeren, want er bestond voor hem een mogelijkheid om te zingen met Taylor Swift, een van de meest populaire zangeressen op de wereld. Met de droge humor die hem zo eigen is, vertelt Christian hoe de filmopnamen anders verliepen dan hij dacht. Ook hij faalt soms ondanks zijn ervaring.

"Zingen met Taylor Swift was een heel leuke verrassing. En ik heb het eigenlijk aan niemand verteld tot na de filmopnames. Ik vertelde mijn dochter: 'Weet jij met wie ik gezongen heb vandaag? Taylor Swift'. En zij zei: 'Wacht, wat? Waarom zou jíj dat doen?' "

"Het was een erg grappige scène, want J.D. (John David Washington) en ik hadden het liedje al een beetje geoefend. Van David (David O. Russell) moesten we het de hele dag zingen. Toch vergat ik de tekst soms. En dan keek ik naar J.D. en die vergat dan de tekst juist daardoor. Dus dan gebaarde ik het naar hem en lagen wij in een deuk."

"We zongen totaal uit toon, maar vonden dat het gevoel er wel voor was. Dus vroeg David op een gegeven moment: 'Wat als Christian en J.D. nu dit keer hun mond dichthouden en Taylor alles zingt?' "

"En het was alsof wij de hele tijd de stem van een engel verdronken met onze valse pogingen en ruwe kelen. Het is echt fenomenaal, als je naast iemand staat die zo'n geweldige stem heeft als zij."

"David creëert vaak fenomenale momenten, als je met hem samenwerkt. Dat is waar hij voor staat. En het lukt hem ook. Daarom werk ik ook graag met hem samen."

Producent
Christian Bale vertelt ook dat hij deze film mee produceert en wel om een heel simpele reden: Hij merkt al jaren bij zijn films dat regisseurs vaak een hoop gedoe hebben met producenten. Om die stress weg te nemen en een beter product neer te zetten, produceert hij mee als acteur. Geniale zet.

Het artikel in The Hollywood Reporter staat hier met het Instagram-bericht hieronder.NieuwsFilm