Jennifer Holland trouwde in doorschijnende trouwjurk met Marvel-regisseur James Gunn

Heerlijk romantische 'outdoor wedding' met andere sterren

Vera 2 oktober 2022 15:18 in Celebrity
De 56-jarige regisseur James Gunn en de 34-jarige actrice Jennifer Holland hebben een extra fijn weekend. Het stel trouwde namelijk dit weekend, zoals je kunt zien aan de foto's hier bij de Daily Mail.

Het knappe koppel gaf elkaar het ja-woord tussen familie, vrienden en collega's. Hun romantische outdoor bruiloft werd bijgewoond door andere sterren uit The guardians of the galaxy, The suicide squad en Peacemaker. De dag ging gepaard met een hoop gezelligheid. Ook werd de ceremonie bijgewoond met een extra gast: een eland kwam voorbij wandelen.

Betoog
Het stel had lange betogen gepend om elkaar te vertellen hoe fijn zij het vinden dat zij elkaar trouwen. En hoe blij zij zijn met hun dag, de locatie en alle hulp rond het plannen. De huwelijksvoltrekking gebeurde door niemand minder dan acteur Sean Gunn, broer van James.

James Gunn droeg bij de ceremonie een prachtig groen kostuum met een wit overhemd en donkerrode das.

De witte trouwjapon met doorzichtig lijfje van Jennifer paste er perfect bij. De romantische japon had een lange sleep. Jennifer had haar haren opgestoken in een geraffineerde knot en hield het stijlvol met de sieraden.

Stralend
Beiden stralen op elke foto. Net als hun gasten, als Chris Pratt, Zoe Saldana, John Cena en Karen Gillan zagen er prachtig uit.

"Het was zo ongelooflijk prachtig! Alsof ik in een film zat," besloot de bruid. Ze deelt foto's op haar Instagram en hieronder.NieuwsFilm