Je raadt nooit welke actrice een rol heeft in 'The Nun 2'

Je raadt nooit welke actrice een rol heeft in 'The Nun 2'

Zuster Irene gaat het opnieuw opnemen tegen de bekende demonische non.

Taissa Farmiga zal opnieuw in de huid kruipen van zuster Irene voor The Nun 2, het vervolg op de succesvolle horrorfilm uit 2018. Dat meldt The Hollywood Reporter.


Bekijk de afbeelding

In The Nun, een spin-off van The Conjuring 2 uit 2016, onderzoekt zuster Irene samen met eerwaarde Burke (Demián Bichir) de onverklaarbare dood van een jonge non.

Het Vaticaan vermoedt dat er hogere machten in het spel zijn en dat blijkt ook te kloppen. In het klooster dwaalt namelijk de levensgevaarlijke demoon Valak (Bonnie Aarons) rond.

Enorm succes
The Nun wist vier jaar geleden maar liefst 365 miljoen dollar op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en is nog altijd de best presterende film van The Conjuring-franchise. Het is dan ook niet vreemd dat de makers snel groenlicht gaven aan een tweede film over de doodenge spooknon.

Geheim
Er is vooralsnog niet heel veel bekend over The Nun 2. Wel zal de film zich opnieuw in de jaren vijftig afspelen. Michael Chaves (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) zal de prent regisseren. Onlangs werd Storm Reid (Euphoria) gecast in een hoofdrol.

Alles alles meezit, spookt The Nun 2 vanaf 8 september volgend jaar in de bioscoopzalen rond.

NieuwsFilm

meest populair