Waarom Mila Kunis een escape room zo heerlijk ontspannen vindt

Waarom Mila Kunis een escape room zo heerlijk ontspannen vindt

Op naar die escape room!

Mila Kunis heeft de beste tip voor ouders met een kinderfeestje. Zij raadt van harte aan om een escape room te boeken. Niet zo zeer voor de volwassenen, maar voor de kinderen.

Ze vertelt droog: "Een vriendin van mij boekte een kinderfeest. De kinderen werden dan in een escape room gezet, zonder de ouders. En de ouders mochten op een scherm meekijken met hoe de kinderen die puzzel oplossen. Dat is echt aan te raden. Het is zo ongelooflijk ontspannen voor de ouders. En je ziet meteen dat kinderen eigenlijk totaal geen oplossing zonder jou kunnen verzinnen."

Escape room
Op de bank in The Late Late Show with James Corden zitten Mila Kunis en Clea Duvall. Waar Clea Duvall geobsedeerd is door escape rooms, ze kent ze allemaal in de regio, vinden James en Mila escape rooms niets aan. Toch zaten zij jaren terug in een escape room samen vast.

Smaakvol vertellen zij dat hun resultaten slecht waren. "Wij moesten tegen een ander team. We vonden dat wij het goed hadden gedaan. Bleek het andere team al lang klaar te zijn en aan de bar te hangen."

Mila is te zien in haar nieuwste film Luckiest girl alive. Het interview bij The Late Late Show with James Corden staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair