Insiders claimen bewijs te hebben over terugkeer van [...] in 'Black Adam'

Insiders claimen bewijs te hebben over terugkeer van [...] in 'Black Adam'

Dat Henry Cavill's Superman opduikt, lijkt steeds zekerder!

Warner Bros. en New Line blijven aan de lopende band TV-spots voor Black Adam uitbrengen, aangezien de superheldenfilm met Dwayne Johnson later deze maand in de bioscoop verschijnt.

Deze recente teaser belicht nogal wat nieuwe beelden van The Rock in actie, terwijl leden van de Justice Society juist gezamenlijk hun uiterste best doen om de megakrachtige antiheld neer te halen.


Maar dat is niet waar men het momenteel over heeft. Het account MyTimeToShineHello beweert namelijk betrouwbare informatie te hebben over geruchten die al zo lang de ronde doen en op en neer wippen, dat het haast vermoeiend werd om over te schrijven.

Superman
Want gaan we Henry Cavill nou terugzien als Superman of niet? Het antwoord lijkt dan eindelijk een voorzichtige en definitieve 'ja' te zijn.

Johnson zelf voorspelde al een aantal verrassingen (na zijn verlangen te hebben uitgesproken om het ooit tegen Cavill's Man van Staal op te kunnen nemen) en volgens het account verschijnt de acteur in een post-credit-scene.

En dit keer niet alleen maar vanaf de borst zoals in Shazam!, maar naar verluidt draagt hij het klassieke Supermanpak, zegt: "Black Adam, wij moeten praten" en is zelfs de iconische score van John Williams te horen!

Nog steeds is het uiteraard verstandiger om de spreekwoordelijke dop op de champagne te houden, maar MyTimeToShineHello heeft het in het verleden een behoorlijk aantal keer bij het rechte eind gehad.

NieuwsFilm

meest populair