De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 7 oktober 2022 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Last Black Man in San Francisco (2019)
Regie: Joe Talbot | Cast: Jimmie Fails, Jonathan Majors, Rob Morgan, e.a. | Kijk direct
Jimmie kan niet langer aanzien dat San Francisco steeds chiquer en onbetaalbaarder wordt. Ondertussen is hij in de ban van een prachtig Victoriaanse villa in een moderne wijk van San Francisco. Volgens Jimmie heeft zijn opa deze ooit gebouwd. Wanneer het huis leeg komt te staan, besluit hij het te kraken met zijn excentrieke vriend Montgomery.

Luckiest Girl Alive (2022)
Regie: Mike Barker | Cast: Mila Kunis, Finn Wittrock, Connie Britton, e.a. | Kijk direct
Ani FaNelli heeft het perfecte leventje voor zichzelf weten op te bouwen in New York. Maar wanneer ze wordt uitgenodigd door een regisseur voor een documentaire over een heftig incident dat plaatsvond op haar oude middelbare school, dreigt FaNelli alles waar ze hard voor heeft gewerkt te verliezen.

Uncharted (2022)
Regie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.Lees ook:NieuwsFilm