Tom Brady en Gisele Bundchen gaan na 13 jaar scheiden

Tom Brady en Gisele Bundchen gaan na 13 jaar scheiden

Al is er altijd veel liefde tussen de twee

Van de week besloten Tom Brady en Gisele Bündchen te gaan scheiden. De atleet, die vorig jaar in The most magical story on earth verscheen, en het topmodel uit The devil wears prada hebben advocaten ingeschakeld om hun huwelijk te beëindigen.

Zij wonen nu een paar maanden apart van elkaar. Doorgaan met de scheiding is een logisch gevolg, al is er altijd veel liefde tussen de twee geweest. Gisele en Tom trouwden 13 jaar terug en hebben een zoon en dochter samen.

Tom is veel weg
Gisele zei vorige maand in een interview dat ze graag wilde dat haar man wat meer aanwezig was binnen het gezin. Tom is als football-speler veel weg.

"We hebben die conversatie steeds weer gevoerd. Maar hij mag natuurlijk gewoon zijn hart volgen. Iedereen mag doen wat het beste voor iemand is."

"Ik heb gedaan wat ik moest doen. Ik ben voor Tom verhuisd naar Boston. Ik heb die cocon gevormd, zodat de kinderen liefdevol konden opgroeien en Tom zijn dromen kon volgen."

"Ik ben blij te zien hoe goed mijn kinderen slagen in leuke mensjes worden. Ik ben blij te zien hoe Tom succesvol en voldaan is. Ik denk dat ik het daar heel goed heb gedaan."

Het artikel in Eonline staat hier.

NieuwsFilm

meest populair