Priyanka Chopra start een verleidelijke business

Priyanka Chopra start een verleidelijke business

Een kijkje in de keuken

Alsof Priyanka Chopra het al niet druk genoeg heeft, start zij een nieuwe business. Samen met een zakenpartner opent de wereldberoemde actrice een Indiaas restaurant in New York. Het leuke is, dat het team naast traditionele gerechten ook trendy en mooie gerechten introduceert.

De actrice uit The Matrix Resurrections zegt zelf dat zij niet de beste kok is, maar wel dol is op lekker eten. Dat was de hoofdreden achter het restaurant 'Sona' in New York City. Daarnaast wil zij graag dat de Indiase cultuur met de rijke gerechten meer beleving krijgt.

Kijkje in de keuken
Op haar Instagram plaatst zij een kijkje in de keuken van 'Sona' - met een waarschuwing. "Het is loeiheet. Probeer dit niet thuis." De chefs tonen een aantal gerechten. Alles is kleurrijk met typische Indiase kruiden. Het eten ziet er ongelooflijk verleidelijk uit. Zoals meestal sprankelt Priyanka, maar het is goed te zien dat zij oprecht smult en geniet.



Verrassende gerechten
Good Morning America besteedde laatst tijd aan het nieuwe restaurant, dat graag verrassende gerechten wil aanbieden aan iedereen in New York. Aangezien New York City bekend staat om die smeltkroes aan smaken, wordt het restaurant nu al als een fijne aanvulling tussen de andere restaurants gezien. Het bericht staat hieronder en op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair