Sylvester Stallone geeft privéleven prijs in realityshow

Sylvester Stallone geeft privéleven prijs in realityshow

De Kardashians tegen de Stallones?

Sylvester Stallone geeft zijn privéleven prijs in een reality show. Het ziet er naar uit dat de Kardashians eerdaags zullen moeten wedijveren met de Stallones. De familie van Sylvester Stallone heeft afgelopen zomer gewerkt aan hun reality show die waarschijnlijk bij Paramount Plus zal uitkomen.

De broer van Sylvester, Frank Stallone, meldt in zijn Instagram-bericht hieronder, dat de reality serie eindelijk een feit is. De hele familie heeft er deze zomer aan gewerkt. Dat vonden ze fijn, omdat ze daardoor weer even samen konden zijn.

Reality show
In die video op Instagram vertelt Sylvester dat hij het mooi vindt dat zijn familie vastgelegd wordt. Dat is prettig voor later. Sylvester zelf heeft nog geen nieuwe update op zijn Instagram geplaatst. Hij is nog druk bezig met de promotie van de serie Tulsa King en Samaritan.

De show zal ingaan op de startproblemen in de filmindustrie, naast alles wat men kan bedenken rond een familie. Sylvester zal af en toe te zien zijn in de serie. Net als alle andere familieleden.

Social media
De dochters van Sylvester vinden steeds meer hun weg in de film- en modellenwereld. Ook zijn alledrie te bewonderen op social media en hebben de oudste twee, Sophia en Sistine, een succesvolle podcast.

En misschien horen wij meer over de ruzie van Sylvester met zijn vrouw Jennifer Flavin. Ze stond op het punt te scheiden van hem deze zomer. Maar inmiddels praten zij weer met elkaar. Of de druk van de reality show erachter zat? Wie weet.

Het artikel bij JoBlo staat hier. Het bericht van Frank Stallone met een video van Sylvester hieronder.



NieuwsFilm

meest populair