Pas op! De post-credit-scene van 'Black Adam' is online gelekt

Pas op! De post-credit-scene van 'Black Adam' is online gelekt

En deze bevat een megaspoiler...

Er heerst massale verontwaardiging op social media nu een aantal aandachtzoekers het toch weer nodig heeft gevonden om stiekem de post-credit-scene van Black Adam illegaal te filmen en te delen.

Verschillende sites zoals Twitter, TikTok en Youtube zijn al druk bezig om elk stukje content te verwijderen, zeker omdat er een gigantische onthulling in zit die we hier natuurlijk NIET gaan verklappen.

Maar wie de afgelopen maanden een beetje alle geruchten rondom de anti-held van Dwayne Johnson gevolgd heeft, kan de spoiler waarschijnlijk stiekem wel raden, aangezien The Rock regelmatig strooide met hints.

Hoewel het inbreuk op het auteursrecht is, komen dit soort lekken regelmatig voor en zijn ze vaak onmogelijk te vermijden wat frustrerend is voor zowel DC- als Marvelfans die het bijna moeten accepteren.

Je bent dus gewaarschuwd en mocht je hem tegenkomen, kunnen wij als filmliefhebbers onder elkaar alleen maar zeggen: Laat je vooral niet verleiden en ga gewoon voor de ultieme bioscoopervaring!

NieuwsFilm

meest populair