Zo verschilt Namor van Aquaman in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Zo verschilt Namor van Aquaman in 'Black Panther: Wakanda Forever'

De twee hebben ook veel gemeen.

We hebben dit jaar nog twee grote superheldenfilms tegoed. De eerste is Black Adam van DC Films en deze verschijnt aankomende week. Daarna is het tijd voor Black Panther: Wakanda Forever. En deze Marvel-film heeft een personage die erg lijkt op een held uit het DC Extended Universe.

In Wakanda Forever debuteert namelijk Namor the Submariner, een personage dat net als DC's Aquaman een koning is van een onderwaterwereld.

In gesprek met Total Film sprak acteur Tenoch Huerta (The Forever Purge) over de verschillen tussen de twee personages.

Namor vs Aquaman
"Namor is heel anders dan Aquaman. Jason is een fantastische acteur en hij is geweldig als dat personage. Deze twee personages zijn zo verschillend," aldus Huerta.

[i]"Hun beweegredenen zijn het tegenovergestelde. Ik bedoel, het is een eer om met verschillende acteurs vergeleken te worden, maar ik denk wel dat mensen zullen zien dat ze anders zijn.[/b]

Vurig temperament
De acteur meldt dat zijn onderwaterkoning een stuk temperamentvoller is. "Maar tegelijkertijd is hij [ook] gevoelig. Hij heeft de filosofie dat de koning geen heerser is. De koning is de eerste dienaar van het volk. Hij moet zijn volk dienen. Hij moet zijn volk beschermen. Dit aspect is nieuw voor het personage."

Vanaf 9 november zie je de tweede Black Panther-film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair