Superster Rihanna maakt comeback met 'Black Panther: Wakanda Forever'

Superster Rihanna maakt comeback met 'Black Panther: Wakanda Forever'

De terugkeer van de wereldberoemde zangeres lijkt aanstaande.

Black Panther had een geweldige soundtrack die hielp bij het opbouwen van de hype rondom de uiterst succesvolle Marvel-film. Originele liedjes waren er van Kendrick Lamer, 2 Chainz en SZA, maar ook was er de karakteristieke muziek van componist Ludwig Göransson die hem een Oscar en Grammy opleverde.

Maar hoe overtref je zo'n iconische soundtrack? Nou, volgens Hits Double Daily zou niemand minder dan Grammy-winnaar Rihanna haar muzikale comeback maken met twee nieuwe liedjes die ze speciaal voor de soundtrack van Black Panther: Wakanda Forever heeft gemaakt!

Een nieuw succes?
Net als bij de eerste Black Panther het geval was, zal Wakanda Forever zowel een muzikale soundtrack krijgen van Göransson als een album met nieuwe liedjes. Waaronder dus twee van Rihanna.

Een van de liedjes van Rihanna zal naar verluidt te horen zijn tijdens de end-credits van Wakanda Forever. Maar wordt het net zo'n hit als het voor een Oscar genomineerde lied All the Stars van Kendrick Lamar en SZA? Dat zullen we komende maand merken.

Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair