Draagt superheld 'Dr. Fate' nou zijn trouwring per ongeluk in de film?

Draagt superheld 'Dr. Fate' nou zijn trouwring per ongeluk in de film?

'Het zijn allemaal repetities'

Pierce Brosnan speelt dr. Fate in de film Black Adam, en dat doet de 69-jarige acteur met volle overtuiging, zoals alleen hij dat kan. De superheldenfilm gaat nu op verschillende plekken in première en de cast is erbij.

De wereldberoemde ster en zijn vrouw zijn aanwezig bij de première in New York. Pierce vertelt: "Ik ben zo blij dat ik hier ben op Times Square. De film is een feest en tegelijkertijd ook een beest van film. De cast is geweldig."

Eigen trouwring
De interviewer van Entertainment Tonight viel iets heel belangrijks op: Pierce droeg zijn eigen trouwring in de film. Was dat opzet of een vergissing? De echtgenote van Pierce Brosnan vertelt, dat zij niets wist van die keus tot een week geleden.

Waarop Pierce Brosnan uitlegt, dat zijn trouwring en horloge heel belangrijk zijn voor hem. Zijn vrouw liet de tekst graveren: 'De tijd vliegt op de vleugels van liefde'. Pierce legt ook uit dat het dragen van de ring met opzet was: "Ik besloot het te dragen voor dit karakter. Dat leek geschikt. De man gaat tijden mee. Hij is een van de machtigste tovenaren in de DC comic wereld. Hij heeft een vrouw, Inza. Zij is nog machtiger dan hij is."

Allemaal repetities
Ook wil de interviewer graag weten, waarom hij tegen een jonge collega op de set zei dat het filmen allemaal repetities zijn. Pierce glimlacht bij de herinnering en legt uit: "Soms ga je hard door een scène heen. Mensen kunnen je niet altijd regisseren. Je moet dus goed voorbereid zijn en de tekst kennen. Je zei immers ja tegen het script."

"Als zij jou kunnen regisseren, is dat prima. Maar soms is een scenario ingewikkeld. Vaak repeteer je een paar keer en maak je een filmopname. Maar in de praktijk film je een repetitie. Het zijn allemaal repetities."

Het interview van Entertainment Tonight staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair