Er zit nog een grote cameo in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Er zit nog een grote cameo in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Eentje die je misschien al kent.

Het is inmiddels wel bekend dat Marvel Studios graag gebruik maakt van een cameo en nu Black Panther: Wakanda Forever bijna uitkomt lijkt het erop dat fans er nog één kunnen verwachten.

Het lijkt er namelijk op dat niemand minder dan Trevor Noah weer terug zal keren in het vervolg van Black Panther. De talkshow host was te gast bij The Tonight Show With Jimmy Fallon en natuurlijk werd er gevraagd naar de nieuwe Marvel film.

"Zit je in de volgende Black Panther? Je gaat het me natuurlijk niet vertellen. Waarom zou je? Je hebt me net uitgelegd dat je niet van spoilers houdt." Waarop Noah met een verlegen toon antwoordt: "Ik zeg alleen dat je hem moet kijken."

Welke rol gaat Noah vervullen?
Wie de eerste film heeft gezien kan zich misschien nog wel de gevechtsscène herinneren waarin agent Ross (Martin Freeman) een virtueel vliegtuig bestuurd. Hierin krijgt hij wat hulp van de AI-stem Griot, destijds ingesproken door, inderdaad, Noah.

Griot is een West-Afrikaans woord voor 'verhalen verteller' en het lijkt er dus op dat Noah weer een verhaal gaat vertellen in Black Panther: Wakanda Forever die vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen te zien is.

NieuwsFilm

meest populair