Het 'Batman'-universum breidt zich uit met films en series over deze klassieke vijanden

Het 'Batman'-universum breidt zich uit met films en series over deze klassieke vijanden

Films en series over deze personages zijn in de maak..

Het universum van The Batman gaat zich nog verder uitbreiden met maar liefst drie nieuwe projecten die zich zullen focussen op de schurken Scarecrow, Clayface en Professor Pyg. Regisseur Matt Reeves overziet alle drie de projecten en is momenteel op zoek naar de geschikte regisseurs voor de projecten.

Uitbreiden van het universum
Momenteel zijn er nog weinig details over de projecten, maar Matt Reeves lijkt grootse plannen te hebben voor zijn universum. Hij is momenteel aan het praten met verschillende regisseurs en schrijvers om zowel nieuwe films als series over bekende en obscure personages te ontwikkelen. De personages die nu in de rondte gaan, zijn dus Scarecrow, gespeeld door Cillian Murphy (Peaky Blinders) in The Dark Knight-trilogie, Clayface en Professor Pyg.

Clayface en zeker Professor Pyg zijn redelijk onbekend onder het gewone publiek, omdat ze nog niet eerder op het witte doek zijn verschenen. Fans van de serie Gotham zullen de personages wel herkennen. Ze waren allebei antagonisten in de serie over een jonge Bruce Wayne en zijn verder bekend van de Batman Arkham-spellen.

Huidige projecten
De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft Batman en zijn brede collectie aan personages. Zo is er naast een vervolg op de film zelf al een serie over de Penguin in de maak en gaan er geruchten in de rondte over een spin-off van Catwoman.

Het eerstvolgende project in dit universum is dus een HBO-serie over Colin Farrell's Penguin. Deze serie speelt speelt zich een week na de gebeurtenissen van The Batman af en moet ergens in 2024 uitkomen. Farrell zei het volgende over zijn serie: "Ik las het script van de eerste aflevering, die gewoon zo lekker ongewoon is als het personage zelf en wat Matt Reeves voor ogen had toen hij dacht aan deze iteratie van Oz."

NieuwsFilm

meest populair