Zó ver gaat Warner Bros. als het om geheimhouding gaat

Zó ver gaat Warner Bros. als het om geheimhouding gaat

In een interview met GQ Magazine spreekt acteur Paul Dano zich uit.

Eerder dit jaar verscheen de langverwachte film The Batman van regisseur Matt Reeves. De acteur van de Riddler, Paul Dano, spreekt zich uit over de geheimhouding van zijn personage en de bijzondere werkwijze die daarbij kwam kijken.

In een recent verschenen artikel van GQ Magazine vertelt Dano dat er uiterst voorzichtig om werd gegaan met alles dat zijn personage betrof, tot GPS trackers aan toe. Je zou kunnen stellen dat het mysterieuze personage op de set misschien nog wel mysterieuzer was als in de film.

Volgens Dano werden alle scriptnotities, personagedetails en dergelijke nooit digitaal aangeleverd, enkel op papier of in fysiek formaat. Vervolgens werd alles in een speciale map geplaatst.

"...dit was de eerste keer dat ik een map droeg waar een slot op zat, vervolgens werd er nog een tracker aan toegevoegd," aldus Dano.

The Batman: goed ontvangen
De geheimzinnige factor heeft zich in ieder geval goed vertaald naar het grote scherm, behalve de lovende kritieken op de prestaties van acteur Robert Pattinson als Batman waren de critici ook erg lovend over Dano's acteerprestatie.

De Riddler acteur lijkt overigens nog niet klaar met zijn rol, onlangs kondigde hij een 6-delige stripboek reeks te schrijven omtrent het personage uit de strips van DC Comics.

Check de trailer van The Batman hieronder:



NieuwsFilm

meest populair