'Ik had geen rolmodellen maar heb een rijk leven gehad', zegt Hollywood-ster

'Ik had geen rolmodellen maar heb een rijk leven gehad', zegt Hollywood-ster

'Het is heel persoonlijk'.

Afgelopen zondag plaatste Drew Barrymore een blog online over haar behoefte aan seks - of juist het gebrek aan. Dat artikel schreef de actrice uit Miss you already, omdat iemand haar vertelde dat zij een hekel heeft aan seks. Hoewel zij heel open is over haar seksleven, wil juist iedereen nu meer weten over haar visie op intimiteit.

De 48-jarige actrice schreef dat zij jaren zonder seks zou kunnen en verwees naar Andrew Garfield die uiteindelijk 6 maanden zonder seks ging voor zijn rol in Silence. Ze schrijft: "Ik weet zeker dat ik een punt in mijn leven had, waarin 6 maanden zonder seks gaan wel heel extreem zou zijn, maar ik zit nu aan de andere kant van dat denkbeeld."

Intimiteit
Haar ideeën over intimiteit zijn veranderd. Voor haar zijn liefde en seks twee verschillende dingen. Zeker nu zij twee dochters heeft, en het verschil tussen liefhebben en vrijen daardoor beter kan ervaren. Ook heeft zij zelfrespect geleerd.

In haar filmpje deelt zij haar ervaringen en vertelt onder meer: "Ik leerde in de loop der jaren meer over intimiteit. Mijn ideeën over relaties en vriendschappen zijn daardoor veranderd. Dat is heel persoonlijk."

"Mijn ouders waren geen rolmodellen. Al vanaf jonge leeftijd ging ik heel volwassen met mensen om. Ik was op zoek naar vriendschap en waardering. En naar spanning en avontuur. Ik kan mijn geschiedenis niet veranderen. Maar ik kan er anders naar kijken en houd het op: Ik heb een rijk leven geleid."

Mensen zijn vaak niet eerlijk over wat daar achter gesloten deuren gebeurt. Maar het feit dat Hollywood-ster Drew Barrymore dat wel doet, maakt haar juist zo populair op social media. Het filmpje van Access staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair