The Rock en Brosnan dwingen respect af met 'Black Adam'

The Rock en Brosnan dwingen respect af met 'Black Adam'

En geeft een krachtig signaal af

Met Black Adam geven Dwayne Johnson en Pierce Brosnan een krachtig signaal af, want een nieuwe lichting acteurs krijgt de kans om mee te werken aan iets dat gloednieuw is in Hollywood: een DC-wereld met nieuwe superhelden en inclusiviteit.

Inclusiviteit is een belangrijk onderwerp voor The Rock, want hij had door zijn afkomst een moeilijke start in Hollywood. Hij heeft 10 jaar van zijn leven vol passie gewerkt aan dit filmproject. Deze superheldenfilm moet veel brengen voor de toekomst. Belangrijk is dan - vooral voor jonge mensen - om die afspiegeling van geaardheid, culturen en kleuren terug te zien in de film. Die herkenning mag in meer films zitten.

Afspiegeling door inclusiviteit
Zowel Aldis Hodge als Quintessa Swindell en Noah Centineo vertellen vol respect hoe geweldig het voor hen was om te kunnen werken met supersterren als Dwayne en Pierce. En hoe gaaf het is, die kans te kunnen krijgen om in een grote Hollywood-productie te spelen en nog wel als superheld. Het is feitelijk een ongekende kans.

Dwayne Johnson zegt over zijn jongere collega's: "Het is prachtig om te zien hoe bescheiden zij op de set rondlopen met die stille vraag: Wie laat ons superhelden zijn? En dan die passie bij het filmen met: Wij doen het!"

Jonge superhelden
Black Adam levert iets anders dan anders af, zegt de cast. Pierce Brosnan vertelt, dat hij de film toonde aan zijn eigen kinderen, met hun vrienden, en deze film insloeg als een bom. Dat had Pierce nog niet eerder meegemaakt met alles wat hij aan zijn jongere netwerk toonde. Dat zegt wat over die afspiegeling en herkenning.

Het interview bij The Kelly Clarkson Show staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair