Explosieve achtervolging in promo voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Explosieve achtervolging in promo voor 'Black Panther: Wakanda Forever'

Marvel-fans die een nieuwe auto nodig hebben opgelet!

Heb jij een nieuwe auto nodig? Misschien is de nieuwe Lexus dan wel iets voor jou, vooral als je een Marvel-fan bent en je niet kan wachten op de nieuwe Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther: Wakanda Forever komt al bijna uit in de bioscoop en er duikt ook steeds meer promo voor de film op, zoals deze nieuwe Lexus-reclame.

De groep Dora Milaje begeleidt Okoye naar een gebouw waar ze een speech moet geven, maar wanneer ze worden achtervolgd door een mysterieuze auto moeten ze met hun vechtkunsten en splinternieuwe Lexus ontsnappen.

Het is maar handig dat Okoye een speer heeft meegenomen. "I'll take a spear over a speech any day," zegt ze dan ook. De clip is onderaan dit artikel te bekijken.

Nieuwe Rihanna-muziek
Het vorige Black Panther-album heeft meerdere prijzen gewonnen. Het album werd geproduceerd door Kendrick Lamar, en door het succes van dat album verwachten mensen veel van de volgende soundtrack.

Er gaan geruchten dat Rihanna ook heeft meegewerkt aan het nieuwe album, wat zou betekenen dat dit haar eerste nummers worden sinds 2017, toen ze een pauze nam van muziek om op andere dingen te focussen, zoals haar lingerie- en make-uplijn.

Nu de volledige trailer is uitgebracht kunnen we alleen maar hopen dat er nog meer grappige reclames komen zoals deze. Black Panther: Wakanda Forever is vanaf 9 november te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair