Zoveel scènes na de aftiteling heeft 'Black Adam' en dit gebeurt er

Zoveel scènes na de aftiteling heeft 'Black Adam' en dit gebeurt er

Werkelijk een kers op de spreekwoordelijke taart...

WAARSCHUWING: Hieronder volgt een grote spoiler voor Black Adam!

Vanaf vandaag draait Dwayne Johnson's passieproject Black Adam in de bioscopen en kunnen we zien of DC eindelijk geslaagd is in hun zoveelste poging een overkoepelend universum te beginnen.

Zoals vaak het geval is bij elke superheldenfilm, zit er een extraatje na de aftiteling, maar waar moet je op letten en wie duikt er op? Voor wie het wil weten, in plaats van twee heeft Black Adam maar één mid-credit-scene.

Hij zit op zijn troon in Kandaq als een drone het koninkrijk binnenvliegt. Amanda Waller (Viola Davis) verschijnt in een hologram en zegt:

"Oké, mijn naam is Amanda Waller. Gefeliciteerd, je hebt mijn aandacht. Dit zal je eerste en laatste waarschuwing zijn. Kandaq is nu jouw gevangenis, maar als je er 1 voet buiten stapt, zul je er spijt van krijgen".

Black Adam: "Er is niemand op deze planeet die mij kan stoppen".

Waller: "Ik kan een gunst vragen aan mensen die niet van deze planeet zijn".

Black Adam: "Stuur ze maar. Allemaal".

Een vogel? Een vliegtuig? Nee...
Hij vernietigt de drone en dan komt het. Door de rook verschijnt een figuur in een cape. Dit is niemand minder dan waar iedereen op hoopte, Henry Cavill als Superman in ​een kleurrijker kostuum dan voorheen.

"Het is lang geleden dat iemand de wereld zo nerveus heeft gemaakt. Wij moeten praten", zegt hij terwijl de score van John Williams te horen is. Black Adam reageert met een grijns waarop het scherm zwart wordt.

Met ook Man of Steel 2 in ontwikkeling, is Cavill definitief terug in het DCEU en klaar voor een toekomstige botsing met Johnson. Want vreedzaam gaat deze ontmoeting natuurlijk niet aflopen. Het kan zelfs een uitgangspunt zijn voor een enorme crossover met de Shazam-familie.

NieuwsFilm

meest populair