Deze 3 acteurs zouden perfect zijn om The Flash over te nemen van Ezra Miller

Deze 3 acteurs zouden perfect zijn om The Flash over te nemen van Ezra Miller

Na alle negativiteit rondom Miller, is het niet ondenkbaar dat hen op termijn wordt vervangen.

Ezra Miller is dit jaar zo vaak negatief in de publiciteit gekomen dat veel DC-fans zich afvragen of hen nog wel door kan gaan als superheld Barry Allen alias de Flash. FilmTotaal heeft vandaag drie acteurs op een rijtje gezet die ideaal zouden voor die rol, mocht Miler worden vervangen.

Hoewel The Flash (vooralsnog) volgend jaar gewoon met Miller in de bioscopen verschijnt, is het niet ondenkbaar dat Warner Bros. Discovery - de eigenaar van DC - hen op de langere termijn wil vervangen.

Miller werd het afgelopen jaar beschuldigd van meerdere ernstige zaken, waaronder diefstal, intimidatie en het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag. Hen is meermaals gearresteerd en moest deze week ook voor de rechter verschijnen.

Hun toekomst als de Flash lijkt daarmee aan een zijden draadje te hangen. Gelukkig barst het in Hollywood van de geweldige acteurs die de populaire rol van Miller over zouden kunnen nemen. Hieronder drie kandidaten!


Bekijk de afbeelding
Dylan O'Brien
Als er één naam vaak genoemd wordt door DC-fans als perfecte opvolger van Miller, is het die van Dylan O'Brien wel. Hij speelde eerder in de serie Teen Wolf en had de hoofdrol in de Maze Runner-filmtrilogie.

Het is ook niet lastig om hem in de rol te zien. O'Brien heeft zonder twijfel zowel het talent als de looks om de Flash neer te zetten. Eerder heeft de acteur ook laten weten interesse te hebben in een superheldenrol. Wij zouden bellen!


Bekijk de afbeelding
Grant Gustin
Grant Gustin heeft de razendsnelle held natuurlijk al in acht seizoenen van de CW-serie The Flash gespeeld. Volgend jaar volgt het negende en tevens laatste seizoen.

Zou hij daarna de overstap kunnen maken naar de films? Het is niet onmogelijk. De Flash kan dankzij zijn krachten door tijdlijnen reizen, waardoor het niet ondenkbaar zou zijn dat Millers Barry in een tijdlijn eindigt waar hij een ander uiterlijk heeft: het uiterlijk van Gustin.


Bekijk de afbeelding
Glen Powell
In de stripboeken wordt Barry doorgaans getekend als vrij lange, atletische jongeman met blond haar. Als we kijken naar opkomende Hollywoodsterren die voldoen aan dit plaatje, dan komt onder meer Glen Powell naar voren.

Hij speelde eerder dit jaar een grote rol in Top Gun: Maverick met Tom Cruise en is absoluut bekend met het actiegenre. De Flash zou dan ook een fantastische rol zijn voor deze acteur. Niets voor niets noemen fans hem ook vaak als kandidaat.

NieuwsFilm

meest populair