'Ezra Miller wordt ontslagen als The Flash en deze acteur wordt de opvolger'

Warner Bros. Discovery wil een nieuwe acteur voor deze populaire superheld.

Warner Bros. Discovery zou Ezra Miller volgend jaar direct na het verschijnen van The Flash willen ontslaan. Dat melden meerdere primeurtjesjagers. Ook zou de studio al een opvolger op het oog hebben.

Het zat er al langer aan te komen, maar lijkt nu daadwerkelijk te gaan gebeuren: Ezra Miller wordt mogelijk ontslagen als de razendsnelle superheld Barry Allen alias de Flash in het DC Extended Universe.

De acteur, die non-binair is en genderneutrale voornaamwoorden gebruikt, is het afgelopen jaar beschuldigd van meerdere ernstige zaken, waaronder diefstal, intimidatie en het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag. Hen is meermaals gearresteerd en moest deze week voor de rechter verschijnen.

Negatieve publiciteit
Miller heeft Warner Bros. Discovery, de studio die de DC-films produceert, in een lastige situatie gebracht. Negatieve publiciteit rondom een hoofdrolspeler is natuurlijk de nachtmerrie van elke studio. Daarnaast zou het peperduur en onrealistisch zijn om Miller geheel te vervangen in The Flash door een andere acteur.

Maar wat dan wel? Warner Bros. Discovery is van plan om de superheldenfilm volgend jaar zomer gewoon uit te brengen in de bioscoop. De studio heeft deze beslissing genomen na een gesprek met Miller. Hen heeft beterschap beloofd, maar toch lijkt men de acteur niet helemaal te vertrouwen.

Vervanger
Warner Bros. Discovery zou namelijk van plan zijn om Miller direct na het verschijnen van The Flash te vervangen. Meerdere primeurtjesjagers, waaronder de bekende YouTube-journalist Grace Randolph, melden dat nu. Volgens deze 'scoopers' heeft de studio al een lijst klaarliggen met potentiële vervangers.

De naam die bovenaan staat op die lijst is die van George MacKay. Hem zou je kunnen kennen van de oorlogsfilms 1917. Hij is dus de favoriete kandidaat om de rol van Miller over te nemen. Of de studio hem al een concreet aanbod heeft gedaan, is niet bekend.


Bekijk de afbeelding
Hoewel we deze geruchten voorlopig maar met een korrel zout moeten nemen, klinken deze, gezien de omstandigheden, toch realistisch. De primeurtjesjager zijn er echt van overtuigd dat MacKay vanaf volgend jaar onze nieuwe Flash is en dat lijkt voor de toekomst van het DC-universum ook het beste scenario.


Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair