Verklapt Marvel nu zelf al de nieuwe Black Panther in deze beelden?

Verklapt Marvel nu zelf al de nieuwe Black Panther in deze beelden?

Of komt Wakanda Forever met meer Panthers?

Over zo'n twee weken verschijnt de volgende film in het Marvel Cinematic Universe in de bioscopen. Black Panther: Wakanda Forever zou een enorm grote schaal hebben en dat is niet gek aangezien de film de afronding is van Phase 4, het eerste hoofdstuk van de Multiverse Saga.

De eerste Black Panther was al een opvallende release, aangezien deze veel betekende voor vooral zwarte/donkere mensen in Noord-Amerika maar ook daarbuiten.

Door het overlijden van hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die in 2020 overleed, lijkt de tweede film een extra dosis aandacht te gaan krijgen. Het doet zelfs een beetje denken aan The Dark Knight en Fast & Furious 7 die veel aandacht kregen door de dood van respectievelijk Heath Ledger en Paul Walker.

Let op: hieronder volgen mogelijke spoilers

Wie vervangt Boseman als Black Panther?
Het was al duidelijk dat het personage T'Challa niet vervangen wordt, maar we weten wel dat de drager van alter ego Black Panther een nieuwe naam krijgt. In een nieuwe trailer lijkt Marvel Studios de verrassing al weg te geven.

In de promo-trailer Long Live Wakanda zien we namelijk op 0:38 een shot van de nieuwe Black Panther met herkenbare wapens aan zijn handen. Hij schiet namelijk schokgolven uit een paar 'handschoenen'.

En die handschoenen werden in Black Panther, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame gebruikt door Letitia Wrights Shuri, de zus van T'Challa. Kortom: Shuri = Black Panther, en dus een zij.

Bekijk de afbeelding
Overigens kunnen er meer Black Panthers zijn. Zo zouden Ramonda, M'Baku, Nakia en zelfs Killmonger het pak kunnen dragen tijdens of aan het einde van de film. Of wie weet duikt Daniel Kaluuya toch stiekem op als W'Kabi.

Wie het ook zal of zullen zijn... Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair