Niet Billie Eilish maar deze zanger maakte 'No Time to Die'-themalied bijna

Niet Billie Eilish maar deze zanger maakte 'No Time to Die'-themalied bijna

Het had allemaal heel anders kunnen uitpakken

In een recent verschenen aflevering van That Peter Crouch Podcast bekent zanger Ed Sheeran dat hij in eerste instantie was gevraagd voor de title-track van de Bond-film.

De productiefase van de laatste film uit de Bond-franchise No Time to Die liep alles behalve soepel. De film, met wederom Daniel Craig in de hoofdrol, zou aanvankelijk geregisseerd worden door regisseur Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire).

Laatstgenoemde verliet uiteindelijk het project wegens "creatieve verschillen", waarna vervolgens een nieuw script en regisseur (Cary Joji Fukunaga) nodig waren.

Nieuw Script
Ed Sheeran geeft aan dat hij oorspronkelijk was gevraagd om het nummer te schrijven voor de Bond-film, toen Boyle nog aan het roer stond. De nieuwe regisseur bracht de nodige veranderingen met zich mee, waaronder de title-track.

"Ze veranderden van regisseurs en van scripts. We hadden alle gesprekken al gevoerd, ik was begonnen met het nummer te schrijven", aldus Sheeran.

In No Time to Die is het nummer uiteindelijk geschreven en uitgevoerd door de 19-jarige Billie Eilish, die er een Grammy mee in de wacht sleepte. Toch heeft Sheeran er niet al te veel slechte gevoelens aan over gehouden.

"Je moet, als Engelse zanger zijnde, een Bond-nummer willen doen. Ik ga niet doen alsof het me geen pijn heeft gedaan, maar als ze mij nog een keer vragen zeg ik daar geen nee op", geeft de zanger toe.

Je kunt het nummer No Time to Die van Billie Eilish hieronder beluisteren:



NieuwsFilm

meest populair