Brad Pitt gespot met Nederlandse F1-kampioen en Ferrari

Brad Pitt gespot met Nederlandse F1-kampioen en Ferrari

Zijn nieuwste film gaat over racen

Als de Formule 1 in Amerika plaatsvindt, barst het daar van de beroemdheden. Zo kregen verschillende coureurs een bezoekje van Brad Pitt himself. Voor zowel de coureur als de Hollywood-ster uit Bullet Train een hele eer natuurlijk. Brad Pitt heeft overigens een extra reden om de sfeer rond het racen te proeven.

Brad Pitt heeft veel interesse in auto's en racewagens. Een nieuw filmproject dat hij oppakt, draait om de Formule 1. Daar is voorwerk voor nodig en daarvoor liep hij van de ene pitbox naar de andere. Bij Max Verstappen vraagt hij of de track in Amerika hem bevalt. De baan bevat veel kansen.

"Het is heerlijk om je te zien racen," zegt Brad Pitt vol bewondering tegen de wereldkampioen met Nederlandse roots.

Rondje circuit
Brad Pitt liep ook langs Charles Leclerc en maakte een rondje over het circuit - in een Ferrari uiteraard. Dankzij social media is het interessant te zien hoe acteurs hun voorbereiding voor een film doen.

Naast Brad Pitt kwamen in elk geval ook Green Day, Ed Sheeran en DJ Diesel, alias Shaquille O'Neal, voorbij. De meest leuke, onbekende ster is misschien wel de politiehond die daar rondloopt, genaamd Max Fur-stappen.

Het artikel in de GB blog staat hier. Een korte video van het gesprek met Max Verstappen en Brad Pitt staat hieronder en op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair