Gerucht: Marvel heeft introductie van deze iconische superschurk gecanceld

Gerucht: Marvel heeft introductie van deze iconische superschurk gecanceld

Dit personage zou niet meer geïntroduceerd worden in 'Black Panther: Wakanda Forever'.

Er gaan al heel lang geruchten rond dat misschien wel een van Marvels beste personages geïntroduceerd zou worden in Black Panther: Wakanda Forever. Nu melden meerdere primeurtjesjagers echter dat de scène met deze held of schurk is weggeknipt.


Let op: Dit artikel bevat mogelijke spoilers!


Aan superhelden en -schurken geen genoeg in het Marvel Cinematic Universe. Toch moet de studio nog een hoop iconische personages uit de stripboeken naar zijn films en series brengen, waaronder de Fantastic Four, X-Men en Nova.

Al heel lang gaat het gerucht rond dat Marvel van plan was om niemand minder dan Dr. Doom - een van allersterkste schurken - te introduceren in de tweede Black Panther-film. Hij is een bekende tegenstander van de Fantastic Four, maar maakt het ook de Avengers vaak lastig.

De eerste geruchten over de aanwezigheid van Dr. Doom stammen uit eind 2019. Ook ging er eerder dit jaar een concepttekening rond van de iconische schurk, waarvan wordt aangenomen dat deze echt is.

De introductie van Dr. Doom zou een groot moment zijn. Toch lijkt dit feest nu alleen niet meer door te gaan. Meerdere primeurtjesjagers, die bronnen hebben binnen de filmindustrie, melden dat Marvel de scène met Dr. Doom heeft weggeknipt uit de eindelijke bioscoopversie.

Reden onduidelijk
Het is niet helemaal duidelijk waarom Marvel de scène met Dr. Doom heeft weggeknipt. Wel beweren de primeurtjesjagers dat de studio nog geen acteur heeft gevonden voor de rol. Zijn scène was sowieso opgenomen met een stand-in.

Ook zou het kunnen dat Marvel wil voorkomen dat de introductie van Dr. Doom Wakanda Forever overschaduwt. Zo'n scène zou natuurlijk een hoop hype generen terwijl de film eigenlijk een eerbetoon aan de overleden Chadwick Boseman moet zijn.

NieuwsFilm

meest populair