Marvel kan opgelucht ademhalen na goed nieuws voor de 'Blade'-reboot

Marvel kan opgelucht ademhalen na goed nieuws voor de 'Blade'-reboot

Na een maandje lijkt de stress alweer voorbij...

De geplaagde Blade-reboot van Marvel Studios leek in zwaar weer te komen toen de beoogde regisseur Bassam Tariq afhaakte.

Maar de titel lijkt gelukkig weer terug aan de productielijn nu er geruchten opduiken dat er een nieuwe naam is gevonden.

Rapporten hebben namelijk gesuggereerd dat de onafhankelijke filmmaker Elegance Bratton zich bij het project zal aansluiten.

Volgens The Cosmic Circus zal de 43-jarige Bratton, mocht alles definitief worden, de eerste openlijk homoseksuele man zijn die een film in het Marvel Cinematic Universe leidt.

Een indrukwekkende sprong gezien zijn beperkte geschiedenis met speelfilms, waarvan er tot nu toe slechts één op zijn naam staat, het drama The Inspection.

Acceptatie
Bratton heeft een intrigerende geschiedenis waarbij zijn achtergrond als queer al zijn werken tot nu toe heeft beïnvloed.

Zijn baanbrekende documentaire Pier Kids volgde drie dakloze LGBTQ+ kinderen in navolging van zijn eigen verleden toen hij op 16-jarige leeftijd het huis uit werd gezet omdat hij uit de kast kwam als homo.

NieuwsFilm

meest populair