Anya Taylor-Joy deelt een heel fijn bericht over 'Mad Max' spin-off 'Furiosa'

Anya Taylor-Joy deelt een heel fijn bericht over 'Mad Max' spin-off 'Furiosa'

Altijd fijn om te horen als een productiefase afgevinkt kan worden...

Het doorbraakpersonage uit Mad Max: Fury Road (2015), Furiosa, keert in de zomer van 2024 weer terug naar het grote scherm, ditmaal in de vorm van actrice Anya Taylor-Joy.

En op basis van diens meest recente bericht op sociale media, lijkt het erop dat de film van George Miller een stap dichter bij de release is gekomen, want de opnames zijn afgerond.

"Bedankt aan degenen van de woestenij. De gekken die in dit land amok met me hebben gemaakt. De leukste, meest veerkrachtige en meest getalenteerde. Het was een eer en een voorrecht om met jullie allemaal te creëren... Bedankt dat je me sterker hebt gemaakt dan ik ooit had gedacht. Vuur, bloed en guzzoline, Furianya", schrijft Taylor-Joy bij de onderstaande foto's.


Hier gaat het verhaal over:
In een dystopische woestijn, waarin de wereldorde gevallen is, wordt de jonge Furiosa weggerukt uit de Green Place of Many Mothers en valt in de handen van een grote Biker Horde onder leiding van de Warlord Dementus (Chris Hemsworth).

Terwijl ze door de Wasteland racen, komen ze de Citadel tegen die wordt geleid door Immortan Joe. Terwijl de twee tirannen strijden om dominantie, moet Furiosa vele beproevingen overleven terwijl ze de middelen verzamelt om haar weg terug naar huis te vinden.

NieuwsFilm

meest populair