'Don't Worry Darling' verschijnt wel heel snel op HBO Max

Don't Worry Darling Streaming datum bekendgemaakt door HBO Max

De verschijningsdatum voor de streamingrelease van Don't Worry Darling is bekendgemaakt door HBO Max. De controversiële film ging afgelopen zomer in première en is nu al bijna op je eigen scherm te zien.

Drama op de set
De film, geregisseerd door Olivia Wilde, is misschien wel een van de meest besproken films van het jaar. Er was vooral veel drama rond de cast.

Wanneer te streamen?
Don't Worry Darling is binnenkort dus al te zien op HBO Max. Warner Bros. heeft aangekondigd dat de film met Florence Pugh in de hoofdrol volgende week, op 7 november te zien zal zijn op het streamingplatform.



Synopsis
Don't Worry Darling vertelt het verhaal van Alice en Jack Chambers, een getrouwd stel dat in een voorstedelijk utopia uit de jaren 50 woont, genaamd Victory, de thuisbasis van het zogenaamde "Victory Project". Hun perfecte leven begint in duigen te vallen als Alice verontrustende waarheden ontdekt over de gemeenschap en de mensen die het hebben gecreëerd.

Box Office
De psychologische thriller bracht wereldwijd bijna 85 miljoen dollar op en maakte daarmee een winst van zo'n 50 miljoen dollar. De film met ook Harry Styles, Gemma Chan en Chris Pine is vanaf volgende week te streamen.

NieuwsFilm

meest populair