Man wordt een velociraptor in trailer 'VelociPastor'

Man wordt een velociraptor in trailer 'VelociPastor'

Velocipastor 2 heeft donaties nodig om verder te gaan

De film VelociPastor scoorde 3 sterren op Rotten Tomatoes en de teaser trailer van VelociPastor 2 krijgt al goede reacties.

VelociPastor is een Amerikaanse horrorkomedie geschreven door Brendan Steere (hij is bovendien ook de regisseur). Deel één is in 2018 uitgebracht en er werd al snel aangegeven dat er een vervolg aan zat te komen.

Van dominee naar raptor
De film VelociPastor gaat over dominee Doug Jones (Greg Cohan) die per ongeluk geïnfecteerd raakt bij een artefact. Hierdoor verandert de dominee in een velociraptor als hij boos wordt en met Carol (Alyssa Kempinski) gaat hij achter criminelen aan.

Teaser trailer
In deel twee gaan Doug en Carol samen naar Milaan om meerdere moorden op te lossen die gedaan worden door een seriemoordenaar met een masker. De moorden vinden plaats tijdens het Italiaanse festival Fertility. Onderweg komen ze Interpol en Sovjet spionnen tegen.

De makers, met Steere weer als regisseur, zijn een petitie gestart om geld in te zamelen voor de film. Momenteel staan ze op 40 duizend dollar, maar willen ze 270 duizend dollar hebben. Wanneer ze bij de 100 duizend dollar zitten, komt er meer informatie over de film.



NieuwsFilm

meest populair