'Lamborghini: The Man Behind the Legend' krijgt trailer

'Lamborghini: The Man Behind the Legend' krijgt trailer

De Italiaanse autofabrikant krijgt een eigen film.

In de gloednieuwe trailer van Lamborghini: The Man Behind The Legend krijgen we een eerste blik op nieuwste film van oscar-winnaar Robert Moresco.

Afgelopen jaren hebben we vaker films mogen zien met een Italiaans tintje, denk bijvoorbeeld aan House of Gucci. Voordat we volgend jaar worden getrakteerd op Michael Mann's Ferrari, met in de hoofdrol Adam Driver, krijgen we eerst een film over een andere auto-legende van Italiaanse bodem: Ferruccio Lamborghini.

Het Verhaal
De Italiaanse Ferruccio Lamborghini (Frank Grillo) heeft een goedlopende carrière als tractor ontwikkelaar. Toch heeft Ferruccio de ambitie om het tegen de grote jongens op te nemen, in het bijzonder tegen Enzo Ferrari (Gabriel Byrne).

De aankomende Grand Prix van Genève lijkt een uitgesproken gelegenheid om de Ferrari-bouwer voor eens en altijd te passeren (letterlijk en figuurlijk), de vraag is echter of dit gaat lukken met een ongeteste nieuwe wagen.

Goede Cast
De film, geschreven en geregisseerd door Robert Moresco, heeft een goede cast weten te verzamelen. Behalve Frank Grillo en Gabriel Byrne zijn er onder anderen ook rollen voor Mirra Sorvino (Mighty Aphrodite) en Giorgio Cantarini (Gladiator, La Vita È Bella) weggelegd.

De film is vanaf 18 november te zien in geselecteerde bioscopen. Check de trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair