Komt de 'echte' versie van 'Suicide Squad' dan toch uit?

Komt de 'echte' versie van 'Suicide Squad' dan toch uit?

James Gunn adresseert de fans direct..

James Gunn, de nieuwe baas van DC, laat via Twitter weten dat hij luistert naar de fans en hij open staat voor alles. Zo benoemde hij direct de fan-campagnes om de DC-serie Legends of Tomorrow een laatste seizoen te geven en om de 'echte' versie van David Ayer's Suicide Squad uit te brengen.

Het is inmiddels geen geheim meer dat de versie van Suicide Squad die we in 2016 in de bioscoop zagen niet de versie was die regisseur David Ayer voor ogen had. In de loop der tijd zijn fans een campagne begonnen waarmee ze hopen de 'echte' versie van de film ooit te kunnen zien.

Zack Snyder en hints van regisseur
Deze campagne werd versterkt toen bekend werd gemaakt dat Zack Snyder's versie van Justice League zou worden afgemaakt en uit zou komen op HBO-Max, grotendeels naar aanleiding van de #ReleaseTheSnyderCut campagne.

Regisseur David Ayer heeft door de jaren heen al aangegeven dat hij open staat om zijn versie uit te brengen en heeft meerdere keren foto's en video's van scènes uit zijn versie gedeeld via sociale media. Het zou waarschijnlijk ook een stuk minder duur zijn om David Ayer's versie van Suicide Squad uit te brengen dan het afmaken van Zack Snyder's Justice League. Het kostte de studio maar liefst 80 miljoen dollar om Snyder's Justice League af te maken en uit te brengen.De visuele effecten van Snyder's film waren namelijk helemaal niet klaar en er zijn extra scènes opgenomen. Bij Suicide Squad zijn de meeste scènes al geschoten en is er lang niet zo veel werk nodig om de visuele effecten af te maken als bij Justice League.

Hoewel het nog geen echte bevestiging is dat deze versie van Suicide Squad echt uit gaat komen, is het wel de eerste keer dat de campagne en de fans direct geadresseerd worden door niemand minder dan een van de bazen van de studio. De kans is nu dus groter dan ooit dat fans de echte versie van de film ooit zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair