De 'Sexiest Man Alive' is bekend: Chris Evans!

De 'Sexiest Man Alive' is bekend: Chris Evans!

'Mijn moeder zal zo blij zijn!'

Chris Evans wordt door People Magazine uitgeroepen tot 'The Sexiest Man Alive' van het jaar. De populaire ster uit The Gray Man verwacht wat geplaag van vrienden, maar zijn moeder is trots op alles wat hij doet en krijgt meer voer: "Mijn moeder zal zo blij zijn. Weer iets om over op te scheppen."

De nu 41-jarige Captain America uit Marvels Avengers was als tiener niet cool en vertelt aan People: "Het is raar om een interview te doen over dit onderwerp. Het is een vreemde vorm van opscheppen. En een reden om gepest te worden door vrienden."

Razend druk
Chris Evans werkt al meer dan 20 jaar in de filmindustrie. Hoewel hij het razend druk heeft met allerlei filmprojecten, probeert hij meer tijd met zijn familie door te brengen in Boston, de stad die zijn thuis is.

"Als ik nu een karakter kies, is het meer de vraag waar de film wordt opgenomen. Ik ben te oud om 6 maanden uit een koffer te leven. Ik zit nu in een fase, waarin ik blij ben dat ik thuis ben."

"Het fijne van mijn carrière is dat ik het nu wat rustiger aan kan doen. Ik heb die vrijheid nou. Er is genoeg creatief werk voor mij."

Sexy oude man
Steeds meer denkt Chris Evans aan zijn leven buiten zijn werk om. Daar hoort trouwen en kinderen ook bij, al wil hij dat liever privé houden. Leren vindt hij sexy, maar het woord voor zijn persoontje gebruiken niet. Alhoewel het fijn is uitgeroepen te zijn als 'The Sexiest Man Alive' voor als hij oud en uitgezakt is.

Het artikel bij People staat hier. Chris plaatste het onderstaande Instagram-bericht. Hij werkt met Dwayne Johnson op het moment aan Red One, een kerstfilm.



NieuwsFilm

meest populair