Sensuele Nicole Scherzinger uit 'X-factor' en 'Pussycat Dolls' is vrouwelijker dan ooit

Sensuele Nicole Scherzinger uit 'X-factor' en 'Pussycat Dolls' is vrouwelijker dan ooit

Hawaiiaanse gratie

De sensuele Nicole Scherzinger lijkt de bron van de eeuwige jeugd gevonden te hebben. De zangeres van de Pussycat Dolls en actrice uit Vaiana is intussen 44, maar dat doet niets af aan haar krachtige, vrouwelijke uitstraling. Ze lijkt vrouwelijker dan ooit.

"Ik heb een Hawaiiaanse vechtersmentaliteit samen met die gratie. Ik kan vrouwelijk zijn. Ik heb littekens in mijn hart en op mijn lijf. En ik ben er eigenlijk wel trots op. Een grote op mijn arm komt door het leren surfen op Hawaii. Ik eindigde op een rif."

Bodyscan
Eerlijk vertelt de jurylid van onder meer The Masked Singer en The X-factor bij de bodyscan van Women's Health dat zij veel water drinkt om dat fijne lijf te behouden - en alcohol. Bij haar lijkt die combinatie te kunnen, lacht zij.

"Ik heb geen tatoeages, ook al is dat gek omdat ik uit Hawaii kom. Maar dat komt, omdat ik iets niet doe als iedereen dat wel doet. Misschien komt dat later."

"Ik heb een mooie huid, natuurlijk door mijn afkomst. Ik heb wel last van hormonale acné en rosacea, maar gebruik daar speciale producten voor. Ook let ik op hydratatie in mijn huidverzorging en genoeg slaap."

Mentale welzijn
Nicole pakt graag ijsbaden, de sauna en work outs. Mentale welzijn vindt zij heel belangrijk. Ze vindt dat meditatie, goede ademhalingstechnieken en oefenen in helder voelen je enorm kunnen helpen. En heel belangrijk, vertelt zij: "Volg je passie, luister naar je hart. Je bent niet alleen. Vraag om hulp!"

De video van de bodyscan bij Women's Health staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair