Sylvester Stallone over gezondheid Bruce Willis: "Gaat niet goed"

Sylvester Stallone over gezondheid Bruce Willis: "Gaat niet goed"

Hartverscheurend om te zien...

Spierbundel Sylvester Stallone (76), die samen met Bruce Willis (67) speelde in de eerste twee delen van The Expendables-franchise, deelt een droevige update over de status van Willis' gezondheid.

In maart onthulde de familie van Willis dat de ster was gediagnosticeerd met afasie, wat zijn cognitieve functie en spraakverstaan ​​beïnvloedde. De aankondiging viel samen met zijn daardoor gedwongen pensionering van acteren.

In een nieuw interview met The Hollywood Reporter onthult Stallone, hoewel het paar elkaar niet meer heeft gesproken vanwege Willis zijn onvermogen om te communiceren, dat hij wel nog steeds aan hem denkt:

"Bruce gaat hard achteruit en maakt heel, heel moeilijke tijden door... Dus hij is een beetje incommunicado geweest. Dat maakt me kapot. Het is zo triest".

Frenemies voor het leven
Willis en Stallone hebben een gecompliceerde vriendschap. Men dacht zelfs even dat de twee keiharde ruzie hadden toen Willis niet terugkeerde voor The Expendables 3 (2014).

Stallone zorgde op social media voor opschudding door hem te beschuldigen van 'hebzucht' en 'luiheid'. Een jaar later verschuldigde Sly zich en sindsdien staan de twee weer op goede voet.

NieuwsFilm

meest populair