Zit deze Marvel-schurk toch stiekem in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Zit deze Marvel-schurk toch stiekem in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Nate Moore vertelt over de plannen die ze hadden voor de superschurk

Sinds deze week kunnen we Black Panther: Wakanda Forever in de bioscopen bewonderen. Een film dat door de dood van Chadwick Boseman een einde maakt aan het verhaal van T'Challa maar ook nieuwe personages introduceerd. Een van de grootste theorieën daarover was of Doctor Doom in de film zou gaan spelen, daar weten we nu het antwoord op.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, Doctor Doom is niet te zien in Black Panther. Niet in de film, maar ook niet in een filmpje na de aftiteling. Als je kijkt naar het conflict in de film en met de toegang tot vibranium van beide partijen is het niet gek dat fans een mogelijkheid zagen voor de superschurk. Ook is in het boek Black Panther: Doomwar het conflict gelijkwaardig als die in Wakanda Forever.

Was het ooit het plan om Doctor Doom in de film te laten spelen?
Nate Moore, producent van Black Panther, geeft aan of het eerst wel op de planning stond: "Het is nooit het plan geweest. Ik begrijp waarom, want het is een goed personage, maar toen we eenmaal Namor als schurk hadden gekozen, lag onze focus volledig op hem".

Ook heeft hij nog wat te zeggen over de mogelijkheid om Doom in een filmpje na de aftiteling te laten verschijnen: "Helaas deze keer niet. Het voelde raar om na zo'n emotionele film de fans nog een stukje te laten zien over Doom. Net zoals Avengers: Endgame voelde ik gewoon dat deze film geen stukje achteraf nodig had".

Vanaf deze week is Black Panther te zien in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair