Deze twee cameo's zitten wél in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Deze twee cameo's zitten wél in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Klein, maar fijn...

WAARSCHUWING: Hieronder volgen spoilers voor 'Black Panther: Wakanda Forever'!

De Marvel-sequel Black Panther: Wakanda Forever draait inmiddels in de bioscopen en de box-office vooruitzichten zien er prima uit.

Nadat bekend werd dat fans niet meer hoeven te hopen op een cameo van de nieuwe Dr. Doom, worden ze wel getrakteerd op iets anders.

Want om Wakanda veilig te houden, moet T'Challa's zus Shuri (Letitia Wright) ditmaal de gelegenheid aangrijpen als de nieuwe Black Panther.

Wanneer zij het hartvormige kruid neemt, een synthetische versie die de geniale prinses in haar laboratorium weet te maken, ziet ze echter geen visioen van haar overleden broer.

In plaats daarvan ziet ze haar massamoordende neef Killmonger (opnieuw gespeeld door Michael B. Jordan) die stierf aan het einde van deel 1.

DC(E)U-personage
Een andere kleine, wellicht minder bekend maar daarom niet minder leuke, cameo komt van Richard Schiff als Dr. Emil Hamilton. Hij verschijnt vroeg in de film tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties.

Hamilton speelde een meer cruciale rol in Man of Steel (2013) door mee te helpen met het sturen van de Kryptonian's naar de Phantom Zone.

NieuwsFilm

meest populair