Zien: Sylvester Stallone slaat presentator Jimmy Fallon neer

Zien: Sylvester Stallone slaat presentator Jimmy Fallon neer

Hij is nog steeds razendsnel

De 76-jarige Sylvester Stallone staat nog steeds zijn mannetje, zoals hij laat zien bij The Jimmy Fallon Show. Hij daagt de presentator uit tot een gevecht en Jimmy gaat binnen een tel neer.

Gelukkig - voor Jimmy Fallon - is het allemaal in scene gezet en reageert hij snel genoeg, waardoor hij zonder erge schade weer verder kan met zijn interview. Maar het effect is grappig en is te danken aan het bespreken van de nieuwe serie Tulsa King die te zien zal zijn op streaming service Paramount+.

Training
Naar aanleiding van de vechtscènes in de serie, laten zij een stukje training met Demi Lovato en Sylvester Stallone zien. Demi deelt een rake klap uit en Sylvester gaat goed neer. Vervolgens pakt Jimmy de uitdaging aan om hetzelfde te doen met Sylvester, met als extra effect een slokje water. Het resultaat staat in het interview hieronder en op YouTube.

De superheld uit Samaritan vertelt dat de nieuwe serie erg vermakelijk is met een serieuze ondertoon. Het verhaal draait om een Italiaans maffialid die uit de familie wordt gezet en in een klein plaatsje met cowboys en indianen een nieuw leven opbouwt. Af en toe wordt er wat gevochten en heeft hij zijn Rocky- en Rambo-skills nodig.

Reality
Sylvester vertelt ook dat hij Arnold laatst zag, vanwege de opnamen van een nieuwe reality-show over de Stallone-familie. Dat was rond Halloween, waardoor Arnold een wedstrijdje pompoen uitsnijden regelde, compleet met Rambo-messen. Sylvester vertelt vermakelijk dat hij met gemak won - uiteraard.



NieuwsFilm

meest populair