De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Falling for Christmas (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Janeen Damian | Cast: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, e.a. | Kijk direct
Sierra is de verwende dochter van een hoteleigenaar. Ze is net verloofd met Tad, een influencer. Na een ongeluk op een skipiste, wordt ze wakker in het ziekenhuis met geheugenverlies. Op aanraden van haar arts, brengt Sierra vervolgens een aantal dagen door in het resort van de knappe Jake. Ondertussen is haar familie naar haar op zoek.

#2 Enola Holmes 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a. | Kijk direct
Enola Holmes neemt haar eerste zaak als detective aan. Ze wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen rondom een meisje dat spoorloos is verdwenen. Om de zaak tot een goed einde te kunnen brengen, moet ze niet alleen beroep doen op haar vrienden, maar ook op haar bekende broer Sherlock. Enola en haar team stuiten al snel op een grote samenzwering.

#3 Balle perdue 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillaume Pierret | Cast: Alban Lenoir, Stéfi Celma, Pascale Arbillot, e.a. | Kijk direct
Nu de geniale monteur Lino zijn naam heeft gezuiverd, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de moordenaars van zijn mentor Charras. Samen met zijn collega Julia gaat hij achter hen aan. Al snel ontdekt hij dat de corrupte agent Marco de grote troef blijkt te zijn en tevens achter de moord op zijn broertje blijkt te zitten. In razendsnelle auto's nemen Lino en Julia het op tegen de politie.


#4 Marokkaanse bruiloft (2022)
#5 Im Westen Nichts Neues (2022)
#6 Enola Holmes (2020)
#7 Capturing the Killer Nurse (2022)
#8 Minions & More 2 (2022)
#9 The Good Nurse (2022)
#10 The Takeover (2022)


NieuwsFilm

meest populair