Fans hopen nu echt op 'Pirates of the Caribbean 6' mét Johnny Depp

Fans hopen nu echt op 'Pirates of the Caribbean 6' mét Johnny Depp

Nu dat Margot Robbie's film gecanceld is, kan Jack Sparrow toch wel terugkeren?

Johnny Depp was lange tijd niet meer te zien in Hollywood. Sinds zijn ex, actrice Amber Heard, hem aanklaagde voor huiselijk geweld, was Depp niet meer welkom. Hij werd vervangen in de Fantastic Beasts-franchise en alle plannen voor een Pirates of the Caribbean-vervolg werden gecanceld. Toch houden fans hoop en vanwege recente ontwikkelen zou het best wel eens kunnen dat Depp terugkeert.

Het leek erop dat we de geliefde Jack Sparrow niet meer zouden zien, aangezien Disney andere plannen maakte voor een nieuw Pirates-verhaal. De hoofdrol zou worden gespeeld door niemand minder dan Margot Robbie, maar eerder deze week liet de actrice weten dat het er waarschijnlijk nooit van gaat komen.

Toch weer Sparrow?
Zo zei de actrice o.a.: "Het zou een film zijn geweest met een ander soort verhaal, voornamelijk met vrouwen. Het klonk als een heel cool idee, maar ik denk dat ze het niet langer willen doen" (Meer hierover lees je hier).

De beroemde producent Jerry Bruckheimer liet enige tijd geleden weten dat er werd gewerkt aan twee Pirates-projecten. Eentje met en eentje zonder Robbie. Nu die 'met Robbie' hoogstwaarschijnlijk niet langer doorgaat, focussen fans zich op die 'zonder Robbie', maar dan misschien wel weer met Depp?

Gerucht
Dat is het verhaal dat momenteel de ronde doet. Ondanks het feit dat Depp tijdens zijn rechtszaak tegen Heard zei dat hij niet zou terugkeren als Jack Sparrow, zelfs al zou Disney hem 300 miljoen dollar geven, houden fans hoop. Hij zei dit in de rechtszaal onder ede, dus hij zou dit in principe niet mogen verbreken. Het 'Huis van de Muis' zou echter een oplossing hebben.

Disney zou er namelijk over denken Depp een ongelofelijk contract van 301 miljoen dollar aan te bieden. Hij zou dan voor meerdere films terugkeren. Disney is zich er nu namelijk van bewust dat Depp nog steeds enorm veel fans hebben en dit goed uit zou kunnen pakken (Dior weet hier alles van!)

Toekomst
Het is tot nu toe nog lang niet zeker, maar vanwege het feit dat Robbie's Pirates-film nu niet langer wordt gemaakt, lijkt het erop dat Disney andere plannen heeft. Fans hopen dat dit de terugkeer van Jack Sparrow is.

Het grootste 'probleem' voor deze fans is waarschijnlijk Depp zelf. Zijn naam mag dan nu wel weer gezuiverd zijn, toen hij werd aangeklaagd door Heard liet Disney hem meteen vallen. Depp liet dan ook al eerder weten dat dit hem in het verkeerde keelgat schoot en dat hij nooit meer met ze zou willen werken. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair