Teresa Palmer laat dubbele borstvoeding op Insta-foto's zien

Teresa Palmer laat dubbele borstvoeding op Insta-foto's zien

Tips over ouderschap

Teresa Palmer is naast actrice en moeder ook podcast host. De afleveringen van The Mother Daze Podcast gaat op verschillende manieren in op het moederschap om taboes te doorbreken en goede informatie te geven aan ouders.

De actrice uit de horrorfilm The Twin heeft 3 jonge kinderen en geeft dan ook tips over van alles. In een eerdere bericht op haar Instagram deelde zij privéfoto's van haar bevalling in bad. Nu gaat zij in op de vele facetten van borstvoeding geven.

Vooroordelen
Teresa Palmer deelt op haar Instagram een aantal foto's van haar borstvoedingsmomenten. Op de eerste foto voedt zij haar kind in het openbaar bij een kledingrek. Op de andere foto's laat zij ook dubbele borstvoeding zien. Soms is Teresa moe en versleten, maar neemt zij het moederschap zoals het komt.

Zij schrijft bij haar bericht hieronder op Instagram: "Deze borstvoedingssessies beslaan een lange periode. Dag 3.197 op een rij! De podcast van deze week gaat in op allerlei verhalen over voeden. Ook gaan wij in op voeden in het openbaar en aan 2 kinderen tegelijk borstvoeding geven."

"Vergeet vooral niet dat jij goed bezig bent. Laten wij het taboe doorbreken en ervoor zorgen dat wij ouders kunnen zijn zoals wij dat willen. Laten wij de vooroordelen achter ons laten en in ons kracht staan in alle liefde en steun."



NieuwsFilm

meest populair