Brendan Fraser deelt hartverwarmend bericht van Leonardo DiCaprio

De twee sterren spelen samen in Scorsese's 'Killers of the Flower Moon'.

Wouter Drummen 20 november 2022 20:30 in Algemeen
Brendan Fraser is bezig met een grote comeback. De acteur schittert in Darren Aronofsky's The Whale, maar wist ook een belangrijke rol te bemachtigen in Martin Scorsese's Killers of the Flower Moon. Hierin speelt Leonardo DiCaprio de hoofdrol. Fraser laat zich nu uit over hun 'herontmoeting'.

De twee sterren kwamen elkaar voor de eerste keer tegen ongeveer 30 jaar geleden. Beide acteurs moesten nog hun echte doorbraak kennen, maar waren goed op weg. Fraser wist echter toen al dat DiCaprio een hele grote naam zou worden.

Reactie
Tijdens een recent interview zegt Fraser het volgende: "Ik weet niet precies hoe oud Leonardo was toen hij 'Gilbert Grape' maakte. Ik denk 17 of 16. Ik zag de film in de Paramount studios, aangezien in op dat moment bezig was met 'School Ties'."

"Ik weet nog dat ik er echt van onder de indruk was en dat wilde ik hem wel even vertellen. Ik zei hem toen dat hij geweldig was. Nu, vele jaren later, lopen we elkaar weer tegen het lijf, en hij is dit moment nog steeds niet vergeten. Hij zei tegen me: "Jij was de enige die me niet behandelde als een klein jochie". Dat deed me wel echt wat".

Succes
Fraser heeft heel wat minder leuke jaren achter de rug (meer daarover lees je hier), maar de acteur staat nu weer volledig in de spotlights. Niet alleen wordt hij gezien als een van de grote kanshebbers voor de nodige prestigieuze filmprijzen (al zal hij de Golden Globes voor deze reden niet bijwonen) met The Whale, Killers of the Flower Moon is ook zeer veelbelovend!

NieuwsFilm