De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Slumberland (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Marlow Barkley, Jason Momoa, Kyle Chandler, e.a. | Kijk direct
Na de dood van haar lieve vader, wordt Nemo gedwongen om bij haar oom in te trekken. Ze mist haar vader ontzettend en hoopt hem in haar dromen weer tot leven kunnen brengen. Zodra ze 's avonds in slaap valt, belandt ze in een land vol dromen en nachtmerries. Daar gaat de avontuurlijke Nemo samen met de boomlange rover Flip op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling kan gaan.



#2 Christmas With You (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gabriela Tagliavini | Cast: Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr., Deja Monique Cruz, e.a. | Kijk direct
De carrière van popster Angelina Costa zit behoorlijk in het slop. Nu ze haar platendeal dreigt te verliezen, is haar laatste redmiddel volgens haar team het schrijven van een kneitergoede kersthit. Om in de kerstgedachte te komen, besluit Costa de wens van een jonge fan in vervulling te laten gaan. Daarbij stuit ze niet alleen op inspiratie, maar ook op ware liefde.



#3 The Wonder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sebastián Lelio | Cast: Florence Pugh, Kíla Lord Cassidy, Niamh Algar, e.a. | Kijk direct
1862. Anna is rond haar elfde verjaardag gestopt met eten. Verpleegster Lib Wright wordt vanuit Londen naar het afgelegen Iers dorpje gestuurd waar Anna woont om voor haar te zorgen. Het jonge meisje is dan al maanden aan het vasten, maar blijkt wonder boven wonder in een goede gezondheid te verkeren. Wright worstelt met de vraag wat er precies met haar aan de hand is.




#4 Falling for Christmas (2022)
#5 Enola Holmes 2 (2022)
#6 Marokkaanse bruiloft (2022)
#7 In My Dreams (2014)
#8 Im Westen Nichts Neues (2022)
#9 Balle perdue 2 (2022)
#10 Off Track (2022)


NieuwsFilm

meest populair