3 dikke aanraders die je gewoon op SkyShowtime kijkt

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Jeffrey Kouters 23 november 2022 12:19 in Featured
Je hebt de reclames op televisie misschien al wel voorbij zien komen: Nederland is een nieuwe streamingdienst - SkyShowtime - rijker. FilmTotaal heeft vandaag het aanbod van dit platform eens doorgenomen en drie goede films voor je uitgezocht.

The Lost City (2022)
Regie: Aaron Nee | Cast: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, e.a. | Kijk direct
Loretta schrijft hitsige avonturenromannetjes. Haar succes heeft ze deels te danken aan hunk Alan die op al haar omslagen staat. Wanneer ze op promotietour is voor haar nieuwste boek, wordt ze ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat die ze beschrijft in het boek. De niet bijster slimme Alan doet een poging haar te redden.Monday (2020)
Regie: Argyris Papadimitropoulos | Cast: Sebastian Stan, Denise Gough, Dominique Tipper, e.a. | Kijk direct
Mickey en Chloe, Amerikaanse dertigers die in Athene wonen, ontmoeten elkaar op een vrijdag tijdens een hete zomer. Als Chloe's tijd in Griekenland ten einde loopt, besluit ze haar succesvolle baan thuis op te geven en te kijken of één weekend passie kan uitgroeien tot iets meer. In drie dagen tijd leren ze elkaar beter kennen en beleven ze een zinderende trip.The Visit (2015)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a. | Kijk direct
Becca en Tyler hebben hun grootouders nog nooit ontmoet. Hoogtijd dat daar verandering in gaat komen, zo besluit hun moeder. Ze zet haar kroost op de trein voor een fijne vakantie bij opa en oma op het platteland. Becca en Tyler merken al snel dat hun opa en oma nogal vreemde snuiters zijn. Ze willen dan ook het liefst terug naar huis, maar dat gaat niet.NieuwsFilm