Opvallende rol voor Will Ferrell in het aparte 'Barbie'

Barbie verschijnt op 23 juli 2023 in de bioscoop.

Lajea van der Willik 24 november 2022 07:05 in Algemeen
In 2023 verschijnt de nieuwe live action-film Barbie met als hoofdrolspelers Margot Robbie als Barbie en Ryan Gosling als Ken. Zojuist is er een nieuw castlid bijgekomen, namelijk Will Ferrell!

De schrijver en regisseur van de film Barbie, Greta Gerwig, heeft nog niet zo heel veel vrijgegeven over de plot en de rollen van andere castleden. Toch zijn velen al enthousiast over de eerste grote Barbie-film.

Ferrell als de schurk in Barbie
Hoewel Ferrell heeft aangekondigd dat hij in de nieuwe Barbie meespeelt, is er nog niet veel vrij gegeven over zijn rol. "Ik mag de CEO van Mattel spelen en deze man is erg ongevoelig, en raar. Niet om spoilers te geven, maar ik ben er erg enthousiast over!"

Geruchten gaan rond dat de CEO van Mattel een gemene speelgoedeigenaar is in de film en dit houdt dan in dat Ferrell waarschijnlijk de schurk in het verhaal is.

Wat trok Ferrell aan tot dit script?
In een interview gaf Ferrell aan waarom hij de rol in de nieuwe Barbie-film heeft geaccepteerd: "Barbie is naar mijn bescheiden mening het ultieme voorbeeld van 'high art' en 'low art'. Het is een liefdevolle blik op het merk van Barbie en zet de film op een leuke manier neer."

Ferrell is dan ook erg positief over de film: "Toen ik het las, dacht ik: Dit is fantastisch is!"NieuwsFilm