Courteney Cox, Hayden Panettiere en nieuw slachtvee op eerste foto's 'Scream 6'

Een trailer is eveneens aanstaande...

Arjen Rooseboom 24 november 2022 20:30 in Algemeen
Geloof het of niet, maar over amper vier maanden verschijnt alweer het zesde deel in de horror-slasher-franchise Scream.

Het nieuwe verhaal speelt zich in zijn geheel niet af in het bekende 'Maryland'-plaatsje Woodsboro, maar wordt verplaatst naar New York City, hoewel de opnames voornamelijk in Montreal zijn geweest.

Regisseurs Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin keren terug achter de camera met schrijver Kevin Williamson wederom als uitvoerend producent.

De vier overlevenden uit het vorige deel beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Dit zijn Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown en Mason Gooding. Courteney Cox speelt opnieuw de rol van Gale Weathers en Hayden Panettiere (Scream 4) is terug als Kirby Reed. Grote afwezige dit keer is Neve Campbells Sidney Prescott.

Vanaf maart 2023 in de bioscoop
Een eerste afbeelding (waarschijnlijk een screenshot uit de trailer die ook niet lang meer op zich zal laten wachten) is inmiddels online verschenen en toont de belangrijkste hoofdrolspelers. Daarnaast verschenen er spionagefoto's van Barrera en Ortega die een scène filmen met Cox:

Bekijk de kiekjes snel op Twitter door hier en/of hier te klikken!NieuwsFilm