Zonder make-up ziet Nicole Scherzinger (The X Factor) er heel anders uit

Je mond valt er haast van open.

Vera 24 november 2022 11:16 in Celebrity
De zangeres Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls raakte bekend vanwege haar zwoele zang en sexy mini-jurken, waardoor zij een ongelooflijk sensuele uitstraling heeft. Je zou haast vergeten dat de stemactrice van Vaiana haar dag net als anderen start zonder make-up.

Het graag geziene jurylid van The X Factor en The Masked Singer laat daarom steeds vaker zien dat zij een normaal mens is. Dat zij al 44-jaar is en lekker genoeg in haar vel zit om een no make up look te laten zien.

Body positivity
Op haar TikTok-account plaatst zij een filmpje waarop zij eerst te zien is zonder een spoor make-up. Ze ziet er goed en fris uit, maar je zou waarschijnlijk totaal aan haar voorbij lopen op straat. Ze zegt dan ook met een glimlach: "Het viel mij op, dat je eigenlijk niet weet wie ik ben."

Vervolgens gaat de bleke Nicole Scherzinger in een wit shirt en haar in een knotje over naar een ongelooflijk zelfverzekerde glamour look. Je mond valt er haast van open. Haar lange, zwarte haren zijn half opgestoken en ze draagt een nauwsluitende, sexy jurk. Het is een en al glitter en glamour. Precies zoals wij Nicole kennen op het scherm.

Op dat moment hoor je: "Sla je ogen neer, je praat tegen hare hoogheid." Het is het respect voor mensen en vrouwen dat zij steeds meer uitdraagt. En dat elke look en afkomst oké is. Zijzelf heeft onder meer Hawaiaanse 'roots'. Op haar TikTok staan meer 'body positivity'-berichten. Wat erg belangrijk is voor de jongeren op dat medium - eigenlijk alle social media. Het filmpje met haar transformatie staat hieronder.

@nicolescherzinger

"Her Name Is Nicole"

♬ original sound - el ✨


NieuwsFilm