Deze zwoele foto van Zendaya maakt fans helemaal wild

De reacties zijn niet van de lucht

Vera 25 november 2022 10:50 in Celebrity
Dat Zendaya erg geliefd is wereldwijd, wordt ook nu weer duidelijk. De 26-jarige actrice bleef een tijd stil op haar Instagram, vanwege de filmopnamen van het vervolg op Dune. Gisteren plaatste zij 1 foto online, zoals Filmtotaal hier schreef. En prompt gaat die ene foto viraal op social media.

Haar zwoele foto in de woestijn hieronder maakt fans helemaal wild. Op de foto speelt de wind met haar haren. Ze draagt een gouden topje dat haar blote buik laat zien. En zo te zien liet zij haar beha uit op de fotoshoot.Reacties zijn niet van de lucht
Ten tijde van schrijven heeft het al bijna 12 miljoen hartjes. En de reacties zijn niet van de lucht. Zo plaatst kledingontwerpster Vera Wang een groot applaus en zegt een fan droog: "Ik ben er van overtuigd dat je niet van deze aarde bent," terwijl een ander zegt: "De reden waarom ik ja zeg tegen Dune," terwijl een derde zegt: "Het heetste ding op Arrakis."

Maar het kan nog maller. Zo plaatste iemand genaamd Mads op Twitter een vergelijkend plaatje en schrijft: "Zendaya kent in elk geval haar hoeken."Iemand genaamd Is, zag alleen nog maar Zendaya, te zien aan het plaatje hieronder op Twitter en zegt: "Zendaya brengt sexy zijn terug."Gelukkig vertelde haar collega Timothée Chalamet al dat Zendaya waarschijnlijk meer te zien zal zijn in het vervolg. Inmiddels bevestigt ook de regisseur Denis Villeneuve dat, zoals Comic Book hier schrijft.

NieuwsFilm